Безплатна доставка над 99.00 лв. Подарък с всяка поръчка
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Как да се предпазим от слънцето през лятото

защита от слънцето

Лятото най-после дойде и колкото и да обичаме слънцето, трябва да сме наясно, че неговото влияние върху нашата кожа и коса не винаги е така благоприятно, както когато ни снабдява с витамин D.

Слънцето има тенденцията да изсушава. Изсушава кожата, изсушава косата, а понякога резултатът от прекомерното слънчево излагане може да бъде доста изгарящ и болезнен за нас.

И тъй като сме сигурни, че не бихте искали да сте потърпевши от гореспоменатото, в тази статия ще ви посъветваме как да се предпазите от слънцето през лятото и кои продукти да изберете за тази цел. Това е един от най-лесните начини за предотвратяване на рак на кожата. Ще ни благодарите после.

Как да се предпазим от слънцето през лятото

Слънцезащита. Всеки-Божи-ден. Нанасянето на слънцезащитен продукт - крем за лице, лосион за тяло, или балсам за устни, е от изключително голямо значение, дори и през мрачните облачни дни. Нанасяйте продукта на всеки два часа и бъдете внимателни, когато сте в близост до пясък или вода- те отразяват вредните слънчеви лъчи и могат да допринесат за слънчево изгаряне.

как да се предпазим от слънцето през лятото

Какви продукти за слънцезащита на кожата да изберете

Препоръчваме употребата на слънцезащитни продукти със SPF30, тъй като тези с по-малък фактор могат да предпазят кожата ви от изгаряне, но не и да действат превантивно срещу кожен рак.

За максимална защита и сигурност гарантирано можете да се доверите на продукти със SPF50, които предпазват кожата не само от слънцето и UV/UVA/UVB лъчите, но и от всички вредни фактори на околната среда, стрес, тютюнопушене, синя светлина, както и фотостареене.

Ако желаете освен защита, подхранване и хидратация да получите и равен тен без несъвършенства, можете да го направите със CC Крем SPF50 Natural или CC Крем SPF50 Bronze от Ninany Cosmetics.

как да се предпазим от слънцето

Какви продукти за слънцезащита на косата да изберете

Вашата коса също има нужда от слънцезащита, тъй като слънцето нанася щети върху нея, правейки я суха и без блясък.

Съветваме ви да използвате Сухо олио за коса от черен кимион, което ще хидратира, подмлади, подсили и озари вашата коса, борейки се с вредните фактори на околната среда. Сухото олио може да се нанася както на суха, така и на влажна коса, преди стилизация. За разлика от него, Маската за коса от черен кимион се нанася върху влажна коса, след което се изчаква 5-10 минути да подейства и се отмива с вода.

Подхранващото масло-маска за коса от COCOSOLIS е 3в1 продукт, който подхранва косъма в дълбочина, придавайки копринена мекота, блясък и здравина на косата. Също така, предпазва от накъсване, цъфтеж и сплитане, а на плажа- от изсушаване и изтощаване, причинени от влиянието на слънцето, вятъра и солената вода.

слънцезащита коса лято

Modami.bg се грижи за вас, вашите индивидуални нужди, здраве и красота.

В нашия блог можете да откриете отговорите на всякакви въпроси и теми, които ви вълнуват, както и да изберете сред най-добрите продукти от доказани топ марки.

Публикувано: 10.07.2023 16:59