Безплатна доставка над 99.00 лв. Подарък с всяка поръчка
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Какви продукти да вземем с нас на почивка - от главата до петите

Да, лято е. Безгрижно е. Косите непринудено се спускат по придобилите шоколадов тен голи гърбове. Гримът е сведен до минимум. Естествената красота застава на преден план и слага в малкия си джоб тежкия макиаж, който се разтича по лицето.

За да бъде изразена тази естествена красота, обаче, е необходимо да я вземете с вас на почивка- просто няколко основни продукта, които да поберете в своя куфар, за да е сигурно, че няма да се поддадете на коварните трикове на слънцето и ще си изкарате фе-но-ме-нал-но.

Какви продукти да вземете? Не се безпокойте- Modami отново е насреща, като този път ще ви помогнем със стягането на багажа. Ето и нашите предложения - от грижа за коса и кожа, през аксесоари, та чак до епилатора.

Какви продукти да вземем с нас на почивка - от главата до петите

продукти за лятото

1. Да започнем с една много важна новина. Всички артикули от серията CHI NATURALS са с -30% отстъпка на нашия сайт. Това са едни изключително леки продукти за коса и тяло с алое вера и хиалуронова киселина, които осигуряват дълбока хидратация на кожата и косата, като същевременно са перфектни за летния сезон.

CHI NATURALS -30%

2. Коса

Както споменахме в предишни статии, слънцето изсушава не само нашата кожа, носейки със себе си риск от слънчево изгаряне или рак, но и косата ни е застрашена от същата сухота и не съвсем бляскав вид. За да елиминирате този риск, се доверете на терапията за сухи и изтощени краища с масло от черен кимион и копринен протеин от CHI.

Техният подхранващ спрей с кератин ще изглади, подсили, омекоти и защити косата ви не само от топлинна обработка, но и от самото слънце.

*С всяка поръчка на Modami.bg получавате подарък- коприна за коса от CHI.

Марката се е погрижила и за вашите къдрици с този спрей с алое вера, който освежава, хидратира и съживява къдравата коса.

Оставяме тези атрактивни, пъстроцветни и висококачествени четки за коса от The Knot Dr. тук, за да не забравим да ви ги покажем.

четки The Knot Dr

А какво е една здрава и красива коса без подходящия аксесоар за нея? KARANOVA умело са се погрижили за перфектния "копринен" завършек на вашата лятна визия. Само погледнете какви страхотни скрънчита в тематични за сезона принтове и цветове са изработили специално за вас.

KARANOVA копринени скрънчита

3. Лице и тяло

Тук много трябва да се внимава. Сухата кожа е не само неприятна на вид, но и не е здрава. Без подходящата защита и хидратация, нашата кожа остарява доста по-бързо, губи своята еластичност и блясък, а слънцето може доста да ускори всички тези процеси.

Ето защо започваме със слънцезащитата - винаги си носете "под ръка" лосион за лице и тяло с фактор SPF30 или SPF50. Първият ще ви предпази от слънчево изгаряне, а вторият- дори от рак на кожата.

За да успокоите кожата си след излагане на слънце, както и да намалите всякакви възпаления, свързани с нея, горещо ви препоръчваме успокояващата маска за лице с екстракт от чаено дърво от японската марка MITOMO. Можете да разгледате всички продукти и лист-маски, които предлагат - обещаваме ви, че няма да сгрешите с нито една от тях.

MITOMO лист-маска

Да, знаем, че искате да имате перфектния тен. Като от всички онези реклами. Това далеч не е невъзможно с продуктите за тен и блясък на COCOSOLIS - не се сещаме за по-бърз начин да постигнете тази си цел. Спокойно можем да ги наречем най-носените в плажна чанта продукти за тен в интернет. Обзалагаме се, че вие ще сте следващите, които ще го направят.

COCOSOLIS продукти за тен

 

И тъй като много добре знаем колко е досадна работата с нежеланите косъмчета на плажа, сме помислили и за това. Ние, Rowenta и Beurer. И техните епилатори. Безболезнена епилация, мека и гладка кожа, компактен и красив дизайн.

 

Готови ли сте? Знаем, че е така. Нашият екип ви желае най-незабравимата и красива почивка.

Вижте още: Хидратация на кожата - защо, кога, как?

Публикувано: 19.07.2023 17:24