Безплатна доставка над 99.00 лв. Подарък с всяка поръчка
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Мъжката брада - какви продукти да използвате, за да й се насладите максимално

Ако сте си помислили, че Modami.bg се обръща само към дамската аудитория, насочвайки жените в избора на най-добрите продукти за красота и здраве, определено сте сгрешили.

Ние държим на мъжката част от човечеството и ни е грижа за тях - повече, отколкото можете да си представите.

Мъжете също имат своите нужди. Мъжката коса, брада и кожа далеч не са за пренебрегване.   

Мъжка брада

В тази статия ще се фокусираме върху мъжката брада и това какви продукти да използвате, за да й се насладите максимално. Тук вече се обръщаме и към двата пола - дамите, които прочетат статията, могат да зарадват мъжете си с подарък от нас, а господата, до които ще достигне този текст - ами, можете спокойно да се наградите сами, за това, че сте страхотни.

 

Мъжката брада - какви продукти да използвате, за да й се насладите максимално

 

1. Преди бръснене

Да започнем с подготовката преди бръснене. За да бъде бръсненето гладко, лесно и за да не причинява раздразнения и дискомфорт, кожата на мъжете се нуждае от продукт, който да й осигури всичко това.

Такова е олиото за бръснене на феноменалните American Crew, които се грижат за безупречния вид на истинските джентълмени. Олиото съдържа евкалипт, карамфил и розмарин, като елиминира всякакви порязвания и кожни обриви. Също така, този чуден продукт почиства замърсяванията от кожата и я охлажда, като така вече тя е готова за същинското последващо бръснене.

олио за брада

Към задължителните стъпки в подготовката преди перфектното бръснене, спада охлаждащият скраб за лице за мъже от Germaine de Capuccini, чиито микросфери премахват несъвършенствата от кожата.

ексфолиант за брада

 

2. Преминаваме към самото бръснене.

С пяна или без? Крем или гел? Изборът е изцяло ваш. От нас - предложенията.

Ако предпочитате продукт за бръснене, който се преобразува в богата пенлива пяна, която омекотява космите на брадата, хидратира и защитава кожата от раздразнения и порязвания, то тогава American Crew и тяхната крем-пяна за бръснене са правилният избор за вас.

крем-пяна за бръснене

Ако се придържате по-скоро към продукти, които не се пенят, препоръчваме този гел за бръснене от същия бранд.

гел за бръснене

Изключителният крем за бръснене на марката Germaine de Capuccini, който е особено подходящ за суха деликатна кожа и груба брада.

GDC крем за бръснене

 

3. След бръснене

Облекчението след бръснене не идва само. Germaine de Capuccini отново са тук и са създали тази емулсия за след бръснене, защото ви обичат, мъже. Иначе защо биха направили продукт, който мигновено успокоява кожата, като същевременно има изглаждащ и потискащ окосмяването ефект, който, от своя страна, удължава времето между всяко бръснене?

GDC емулсия за след бръснене

Отново включване от American Crew. Те показват колко ви обичат със своя тоник за след бръснене с охлаждащи вещества като чаено дърво и ментол. Максимална свежест. Максимален комфорт.

тоник за след бръснене American Crew

 

4. Стилизиращи продукти за брада

Ето и малко (но напълно достатъчно) подхранващи, почистващи и стилизиращи продукти за брада. Такава брада, която не е обръсната или няма намерение скоро да бъде. Естествено, че не може без тези продукти.

Иска ви се да почистите брадата си без вода? Разбира се, че е възможно с почистващата суха пяна за брада без отмиване от American Crew. Бързо, свежо, ароматно. Освен това, хидратира и подхранва кожата на лицето.

почистваща пяна за мъже

За мъжествен външен вид и здрава сияеща брада - представяме ви серум за брада American Crew Shave & Beard Beard Serum - поддържа брадата мека, подхранва, регенерира, защитава от външни фактори, придава здрав вид и блясък.

серум за брада

Стилизиращият и омекотяващ брадата балсам American Crew Beard Balm осигурява супер гъвкава фиксация и блясък. Съдържа масло от сладък бадем, масло от шеа и пчелен  восък.

балсам за брада

Тук се обръщаме специално към мъжете с по-къси бради - с този 2-в-1 продукт за брада и кожа можете едновременно да поддържате брадата си мека, а кожата - перфектно овлажнена. Казахме ви, че ви обичат.

2-в-1 балсам и овлажнител за мъже

За мъже със средни до дълги мустаци - ваксата за мустаци American Crew Moustache Wax предлага силна и дълготрайна фиксация, като същевременно е лесна за нанасяне.

вакса за мустаци

 

Скъпи мъже, полагайте правилната грижа за вашата брада и тя ще ви се отблагодари подобаващо, като не само изглежда добре, но и е чудесна на допир. Кожата на лицето ви, пък, ще бъде винаги здрава и тонизирана.

 

Още от блога: Свежи идеи как да поддържаме косата в ред на пла

Публикувано: 01.08.2023 16:54