Безплатна доставка над 99.00 лв. Подарък с всяка поръчка
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Свежи идеи и съвети как да поддържаме косата в ред на плажа

коса в ред на плажа

Ах, морето или - Ах, косата! Това възклицание ни се иска да будим, щом сме на плажа, но често пъти нашата коса е твърде непокорна, за да се съобрази с желанието ни. Или твърде суха. Или твърде заплетена.

В тази статия ще ви помогнем доста, защото сме решили да ви разкрием нашите супер свежи идеи и съвети как да поддържате косата си в ред на плажа, както и още по-страхотни продукти за тази цел.

Ако вече сте нетърпеливи да прочетете следващите редове... ами, направете го. Приятно четене!

 

Свежи идеи и съвети как да поддържаме косата в ред на плажа

1. Щом сме на плажа, значи сме попаднали в примамливия, но и коварен плен на слънчевите лъчи. Това автоматично означава, че преди да стъпим на плажа и в плена, трябва много добре да подготвим косата си за това преживяване.

Тук точният продукт за вас е иконичният еликсир за коса с три естествени масла от Orofluido, който е формулиран с UVA / UVB филтри за защита на косата от вредните влияния на слънцето. След неговата употреба косата става изключително мека и лесна за разресване, а точно от това ще имате нужда, повярвайте ни.

 

арганово масло за коса

 

2. Съветваме ви да използвате двойно по-голямо количество хидратиращ балсам за коса по време на своята почивка, както и последваща грижа за косата, за препоръчване - с арганово масло в своя състав. Такава е подхранващата маска за коса с арганово масло от CHI, която възстановява влагата и блясъка, приглажда начупената и сплитаща се коса и подобрява нейното цялостно състояние и вид.

 

хидратация на косата

 

Всички знаем, че кокосовото масло е един от най-благоприятните продукти за нашата коса. То присъства в състава на този хидратиращ крем за коса без отмиване от Brave New Hair, като компания му правят киноа и зелен орех.

 

3. След като сте дарили косата с всичко необходимо, можете да я срешете, но в посока от краищата към скалпа. Ако имате нужда от препоръкa, част от голямото разнообразие четки за коса, което предлагаме, е тази дървена четка за коса със силиконови влакна и естествен глигански косъм от HH Simonsen.

 

разресване на косата

 

4. Не забравяйте да обърнете специално внимание на връхчетата на своята коса. Те, милите, понасят най-тежко "удара" от слънчевите лъчи. Можете да ги спасите с една интензивна терапия за сухи и изтощени краища с масло от черен кимион на CHI.

 

връхчета на косата

 

5. Тук вече преминаваме в режим "beach bar" или иначе казано - когато нямаме никакво намерение да се печем като гущери под слънцето или пък да мокрим косата си във водата. Когато искаме да изглеждаме зашеметяващо, но същевременно плажно-небрежно. Когато просто искаме да сме с прическа на плажа, но тя да изглежда супер натурално, все пак.

 

Ако си имате чудесна къдрава коса, но искате да го демонстрирате още по-уверено на плажа, можете да подсилите вашите къдрици и тяхната еластичност, като същевременно хидратирате косата си. Можете, защото нашите приятели от CHI са създали този спрей за активиране на къдрици с алое вера.

 

beach waves

 

Да, обаче косата ни е с леко мазен корен (което си е напълно разбираемо). Ще се наложи да си помогнем със сух шампоан с масло от черен кимион от CHI.

 

шампоан за тъмни коси

 

5. На последно място, но далеeeч не по важност, са така любимите копринени, пъстроцветни и игриви летни скрънчита за коса от KARANOVA, с които ще "укротите" своята коса със стил.

Просто няма начин да не съберете всички погледи на плажа. Няма начин да не се откроите. Няма начин да не се влюбите във всички тези цветове, принтове и десени. Няма начин да не ви паснат на банските.

 

копринени скрънчита за коса

 

Приятно плажуване от екипа на Modami.bg и "ще се видим отново" със следващата статия!

 

Още от нас: Какви продукти да вземем с нас на почивка - от главата до петите

Публикувано: 28.07.2023 14:31