Безплатна доставка над 99.00 лв. Подарък с всяка поръчка
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Околоочна грижа - Кога, Как и Кои продукти да използвате?

Околоочна грижа

Околоочната грижа е същевременно изключително необходима, но и много деликатна. Кожата в тази зона на лицето е най-нежна, тънка, лишена от мастни жлези и първа в разкриването на нездравословен начин на живот, преумора и стареене.

Кога и как е необходимо да започнем да полагаме грижи за околоочната зона и кои са най-добрите продукти за околоочна грижа? Отговорите се крият в тази статия.

 

Околоочна грижа - Кога, Как и Кои продукти да използвате?

 

След навършване на 20 години настъпват първите промени в кожата на нашето лице. Тя бавно започва да губи своята хидратация и се забелязват първите фини линии около очите. Именно тук е моментът да започнете с хидратираща околоочна грижа.

Грижа за околоочния контур

Хидратиращият Околоочен Крем с екстракт от Шафран от Saff Beauty насища кожата с влага и подпомага възстановяването на кожната бариера - за здрав и сияен вид околоочната зона!

Крем за околоочен контур Saff Beauty

Озаряващият Околоочен Крем от серията SRNS Eyes на Germaine de Capuccini успява да постигне по-млад и отпочинал околоочен контур само с три жеста, сякаш се събуждате след добър възстановяващ сън.

С нова Illuminating Detox Formula, която действа срещу "клетъчната умора" с три основни жеста: дълбока хидратация, изсветляващо действие и „повдигащ“ погледа лифтинг ефект.

GDC SRNS Eyes

След 25 годишна възраст определено се налага да отделите нужното време на околоочната зона, тъй като от 25 до 30 години започва появата на първите фини бръчици около очите, тъмни петна, разрушаване на колагеновите и еластиновите влакна, подуване и травмирани капиляри.

Използвайте Оксигениращ продукт за Околоочен контур от Germaine de Capuccini, който действа като коректор, прикрива тъмните кръгове и несъвършенствата, а в дългосрочен план ефективно коригира подпухналостта и торбичките под очите.

Оксигениращ коректор за очи GDC

Germaine de Capuccini ви представят и този страхотен „дует“ от Дневен и Нощен Околоочен Крем от серията TIMEXPERT RIDES.

Продуктът премахва бръчките със специфични съставки, които действат срещу различните видове тъмни кръгове и торбички, възвръщайки блясъка, енергията и стегнатостта на кожата около очите.

Дневен и нощен крем за очи GDC

Препоръчваме още Крем против Тъмни кръгове, Торбички и Бръчки от MATIS, който изглажда, хидратира и повдига кожата, осигурявайки ефект на мезотерапия.

Oколоочна грижа MATIS

 

С навлизането в 40-те, както и 50+ години, количеството колаген и еластин прогресивно намалява, а с него и регенерацията на кожата, както и нейната влага. Всичко това я прави суха, още по-тънка и сива, а бръчките по околоочния контур и тъмните кръгове - още по-дълбоки и видими.

Време е за анти-ейдж козметика с лифтинг ефект!

Кремът за Околоочен контур от серията за зряла кожа на Germaine de Capuccini TIMEEXPERT LIFT (IN), формулиран с иновативната технология Alpha-Gel, стяга и повдига клепача, елиминира бръчките тип „крак на врана“, съживява и успокоява околоочния контур.

 TIMEXPERT LIFT(IN) SUPREME DEFINITION EYE CONTOUR

Марката за висококачествена дермокозметика SunEw Med+ създава два уникални по рода си вида пачове за очи:

Подмладяващи Дневни Пачове за Очи и Назолабиални Бразди - за сияйна кожа под очите, без подпухналост и тъмни кръгове. Тези дневни пачове за очи интензивно повдигат и хидратират, а подмладяващият ефект е видим още след първата употреба!

Дневни пачове за очи SunEw Med+

Интензивни Нощни Подмладяващи Пачове за Очи с екстракт от Перли и слуз от Охлюв намаляват бръчките, като увеличават хидратацията и еластичността на кожата.

Нощни пачове за очи SunEw Med+

 

Вижте всички продукти за Околоочна грижа, които предлагаме на Modami.bg тук.

Още от нашия Блог: Как да нанасяте сенки за очи в няколко стъпки

Публикувано: 17.10.2023 11:08