Безплатна доставка над 99.00 лв. Подарък с всяка поръчка
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Топ червила за лято 2023 - какви са тенденциите в цветовете

Лятото на 2023-та година плавно върви към есен, но това по никакъв начин не бива да ни спира да го носим в себе си, разпръсквайки неговите цветове навсякъде около нас.

Що се отнася до нашите устни - едно красиво червило винаги е добра идея. Във всеки сезон. По всяко време.

Какви обаче са тенденциите в цветовете при червилата за лято 2023 - в тази статия ще видите и прочетете. Представяме ви нашата селекция топ червила за лято 2023.

топ червила за лято 2023

Топ червила за лято 2023 - какви са тенденциите в цветовете

1. Да започнем с ярките тонове - корал, циклама или червен. Възможно най-крещящи, най-"сочни" и най-лесно забележими , даже от километри.

Тези цветове просто носят лятото в себе си и са най-доброто "украшение" към вашия летен аутфит, елиминирайки нуждата от какъвто и да е друг акцент към нея.

ярки червила 2023

 

2. Докато сме на тази гама - няма как да не включим в селекцията си розовите тонове. Без значение дали ще заложите на бледорозово матово червило или на ултра ярка розова визия, вие сте в тренда. Отвсякъде.

Розови червила 2023


 

3. Преминаваме към така обичаните и популярни nude тонове, а на Modami.bg можете да откриете изключително разнообразие от тях.

Freya Beauty са създали за вас nude цвят с розов нюанс, nude от лилавата гама, както и вечните nude класики NAKED, STONE HEART и MACCHIATO.

Разбира се, не е нужно червилото да е матово. Germaine de Capuccini предлагат страхотно nude червило със сатенен блясък и воал от наситен цвят.

Nude червила 2023

 

4. Тук може и да ви изненадаме, а може и да не ви, но ретро кафявите червила отново са на мода!

Наблюдаваме тенденция да се залага на по-светлите карамелени тонове, както и на шоколадовите кафяви цветове, като доскоро "на почит" бяха и тъмнокафявите червила, които определено не отиват на всяко лице.  

Кафяви червила 2023

 

5. Да завършим подобаващо, а именно с вечните червени червила!

Знаете, че този цвят се нанася изключително внимателно и прецизно, за да може вие и околните да му се насладите по най-оптималния начин. Факт е обаче че червеното червило е като малката черна рокля - всяка жена трябва да го има.

За онези дами, които предпочитат матови червени червила, сме избрали класическо червено червило, както и червило в цвят бордо от Freya Beauty.

Всички, които не са привърженици на матовите червила, ще се влюбят в минералното червено червило на Bellapierre Cosmetics, което съдържа витамин C и витамин Е, а също осигурява защита от слънцето.

Червени червила 2023

Germaine de Capuccini ще ви спечелят с тяхното червено червило VALENTINE, обогатено с масло от жожоба, витамин Е и хиалуронова киселина.

 

След като изберете вашите фаворити сред всички топ червила за лято 2023, не забравяйте да снимате летните си устни и да ни изпратите снимки!

 

Още от нашия Блог: Мъжката брада - какви продукти да използвате, за да й се насладите максимално

Публикувано: 16.08.2023 16:31